After film – se alle filmene i rækkefølge

Hvis du ikke har hørt om After-serien endnu, går du glip af noget! Denne romantiske filmfranchise består af fire film, der udkom mellem 2019 og 2022. Lad os tage et kig på plottet i hver film i serien.

1: After ( 2019)

Den første del af After-serien følger Tessa Young, en ambitiøs universitetsstuderende, hvis liv tager en uventet drejning, da hun møder Hardin Scott. Hardin er en mystisk bad boy med en mørk fortid, som får Tessa til at sætte spørgsmålstegn ved alle hendes dybtliggende overbevisninger om kærlighed og livet.

Efterhånden som deres forhold udvikler sig, må både Tessa og Hardin konfrontere deres indre dæmoner og træffe nogle svære beslutninger, som vil afgøre deres fremtid sammen.

Trailer

2: After We Collided (2020)

I After We Collided bliver Tessa og Hardin tvunget til at se deres problemer i øjnene, mens de kæmper for at holde sammen på trods af voksende spændinger mellem dem. I mellemtiden træder nye mennesker ind i deres liv, som udfordrer dem endnu mere og tvinger dem til at genoverveje, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold.

Vil de være i stand til at finde fred i hinandens arme, eller bliver de nødt til at gå hver til sit?

Trailer

3: After We Fell (2021)

I den tredje del af After-serien fortsætter Tessa og Hardin med at kæmpe med tillidsproblemer, mens de forsøger at komme videre efter begivenhederne i de foregående film. Med udefrakommende, der forsøger at splitte dem fra hinanden ved hver eneste lejlighed, kan de så finde styrke i hinanden, eller vil de blive ofre for udefrakommende kræfter?

Vil de være i stand til at genoplive deres kærlighed, eller vil de blive adskilt for altid?

4: After We Fell (2021)

Den fjerde film i serien, lover mere dramatik end nogensinde før, når vi ser, hvor langt Tessa og Hardin er villige til at gå for hinanden når der kommer overraskende sandheder frem om deres familier. Det voser sig at de har mere tilfælles end de troede.